LouisvilleConstruction and installation of cold storageApa yang dibuat dari

 • masa pelepasan:2021-12-13 11:50:48
 • Kata kunci:

 • Paparan halaman:693
 • Penerangan pantas:

  Louisville, skema rancangan yang masuk akal menyimpan lebih banyak barang daripada yang tidak masuk akal. Untuk gudang beku cepat s

Kandungan artikel
skema rancangan yang masuk akal menyimpan lebih banyak barang daripada yang tidak masuk akal. Untuk gudang beku cepat saiz tertentu

Jumlah pelembusan akan menurun % pada darjah.

Kadar ruang besar gudang beku cepat: untuk gudang beku cepat saiz yang sama, bagaimana untuk merancangnya untuk maksimumkan kadar ruang itu sering menjadi masalah penting yang dianggap oleh perancang kita. Dalam skema rancangan gudang perubatan Lukang yang dibekukan cepat, kami merancang untuk mengembangkan kapasitas penyimpanan asal kotak kepada kotak, yang meningkatkan ruang banyak.

LouisvilleLubang antara kipas pendingin dan plat penyimpanan mesti lebih besar daripada tebal kipas pendingin.

Pemampatan pendingin biasanya digunakan, yang sebahagian besar terdiri dari pemampatan,LouisvilleSyarikat pemasangan penyimpanan sejuk,LouisvilleInstallation price of refrigeration warehouse, kondensator, valv throttle dan paip penipu. Menurut cara peranti paip penipu, ia boleh dibahagi menjadi pendinginan langsung dan pendinginan langsung. Pendingin langsung paip penguap dipasang dalam gudang sejuk. Apabila cairan pendingin melewati paip penguap, ia akan secara langsung menyerap panas di gudang dan sejuk.

VerrettesSuaran mengenai kuantiti bahan penyeluaran penyimpanan sejuk poliuretan: pelaburan penyimpanan sejuk adalah pelaburan jangka panjang dan menguntungkan. Kuntiti tinggi rambut pasti boleh mengurangi pelaburan awal, tetapi perlu untuk menangkap had tertentu dan mempertimbangkan secara meliputi konsumsi tenaga jangka panjang dan pelaburan awal, kerana kesan penyeluaran bahan penyeluaran penyimpanan sejuk poliuretan mempunyai korelasi linear parabolik dengan berat besar; Banyak kajian telah menunjukkan bahawa bulu mempunyai prestasi pengisihan panas yang baik apabila berat unit ~ kg / m. Oleh itu, kerana ia mempunyai kekuatan yang lebih tinggi bila disambung dengan cara ini.

Semasa pemasangan papan penyimpanan sejuk dalam penyimpanan sejuk, kualiti pemasangan akan secara langsung mempengaruhi suhu penyimpanan sejuk. As an important structure used in the cold storage, the cold storage board should pay attention to the details of its installation, and avoid the wrong installation, which will affect the use of the cold storage or the whole installation process, so as to waste resources and increase the cost.


LouisvilleConstruction and installation of cold storageApa yang dibuat dariIa dilarang meletakkan artikel dengan pencemaran dan bau pelik di sekitar penyimpanan sejuk. Persekitaran sekitar penyimpanan sejuk mesti dibersihkan dan disinfeksi secara peribadi setiap hari, dan pintu penyimpanan sejuk mesti dikunci.

Penghapusan elektrotermal: unsur elektrotermal menghancurkan reservoir atmosfer terkawal. Sistem pengurusan penyimpanan atmosfer terkawal adalah mudah, mudah untuk beroperasi, mudah untuk menyedari automatasi, tetapi ia memakan lebih kuasa.

Gudang bayangan produk adalah lokasi gudang di bawah [UNK] dan matahari tidak boleh lurus. Kemudahan adalah % ~ % kemudahan relatif, dan terdapat keperluan yang sesuai dengan ketat untuk dinding, langit, ventilasi, penyesuaian dan pencegahan epidemi gudang. Sistem pendinginan mengadopsi teknologi elektrik mikrokomputer secara automatik penuh dan tidak perlu bertugas. Ia terutama menyimpan bahan rumput dan alat rumput barat dan Cina, dan boleh mengawasi dan rekod suhu dan kemudahan di kawasan penyimpanan.

pelaburanStruktur penyimpanan sejuk kontemporari berada dalam trenden pembangunan penyimpanan sejuk bangunan yang telah dipabrik. Ia dibuat ke komponen yang telah dipabrik penyimpanan sejuk termasuk penghalang uap dan plat pengisihan panas untuk memastikan pemasangan di lokasi. Keuntungannya ialah pembangunan projek adalah selesa, cepat dan bergerak, tetapi kos projek adalah relatif tinggi.

Semasa penyimpanan sejuk, pegawai khas akan ditugaskan untuk memastikan permukaan plat penyimpanan sejuk akan menyatakan secara bersamaan tanpa kondensasi dan berjalan sejuk; Keadaan penutup kesan dan lubang; Sama ada pintu gudang dan port penghantaran tidak ditutup dengan ketat, dan dalam masa yang tepat menghadapi masalah pengisihan dan kegagalan segel seperti penghapusan air dan kebocoran udara.

Langkah desain penyimpanan sejuk: pemilihan dan letakkan bahan penyisaran panas penyimpanan sejuk. Penggunaan bahan penyisaran panas penyimpanan sejuk mesti disesuaikan dengan masa, yang tidak hanya mempunyai perlahan api yang baik, tetapi juga mempunyai prestasi biaya yang tinggi. Terdapat beberapa jenis bahan pengasingan penyimpanan sejuk. Satu adalah plat yang dihasilkan dan diproses menjadi bentuk dan spesifikasi tetap, dengan panjang tetap, lebar dan tebal total. Plat penyimpanan sejuk dengan spesifikasi relatif dan model boleh dipilih mengikut pemasangan tubuh gudang. Penyimpanan sejuk suhu tinggi dan tengah biasanya mengadopsi plat penyimpanan sejuk tebal cm, dan bahan-bahan mentah boleh disembelih ke dalam gudang batu bata atau beton penyimpanan sejuk yang akan dibina segera. Selepas bentuk, ia adalah kedua-dua pengisihan tahan air dan suhu. Bahan pengisihan panas termasuk polyurethane, polystyrene lemak,LouisvillePemasangan penyimpanan sejuk penghasil, dll. Polyurethan bukan higroskopik dan mempunyai kebakaran yang baik, tetapi biaya adalah tinggi; resin polistiren mempunyai kapasitas penyorban air yang kuat dan perlawanan api yang lemah, tetapi biaya adalah rendah.


LouisvilleConstruction and installation of cold storageApa yang dibuat dariDua set sambungan antara penyimpanan sejuk mesti dikunci dengan ketat, dan dua set sambungan mesti ditetapkan pada sisi atas, luar dan bawah retak dalam penyimpanan sejuk berdasarkan. Penyambung bawah mesti hampir mungkin, supaya memudahkan penggunaan konkrit untuk melindungi konektor di masa depan.

Berjanjilah dan berjanjilah.Faktor yang mempengaruhi biaya pemasangan penyimpanan sejuk adalah seperti ini: pembangunan penyimpanan sejuk: pemilihan laman harus memenuhi undang-undang dan peraturan dan memenuhi keperluan yang berkaitan untuk kesehatan makanan dan. Dan perhatikan untuk melindungi persekitaran dan keseimbangan ekologi. Selain itu, ia akan menyebabkan pertumbuhan, pembinaan dan upacara kering.

Pembangunan penyimpanan sejuk dalam pemilihan laman melakukan sirkulasi barang suhu rendah. Oleh itu, apabila memilih lokasi, keutamaan patut diberikan kepada kemudahan pengangkutan lokasi pembinaan penyimpanan sejuk seperti dekat dengan jalan dan kereta api. Pada masa yang sama, lokasi penyimpanan sejuk patut menghindari sumber pencemaran besar dan cahaya matahari langsung, dan pembinaan penyimpanan sejuk patut mempunyai keadaan pembuangan dan ventilasi yang baik.

Penggunaan penyimpanan sejuk skala besar adalah secara alami sangat ketat dalam pemasangan dan pemilihan bahan. Oleh itu, di hadapan situasi yang mungkin di atas, kita boleh secara ketat skrin bahan papan pengasingan penyimpanan sejuk, yang dapat mengurangi atau menyelesaikan masalah di atas. Namun, pada masa ini, terdapat banyak medan menggunakan papan pengisihan penyimpanan sejuk, jadi perincian persekitaran penggunaan patut dianggap untuk membuat kayu banyak produk seperti itu di pasar.

LouisvillePendingin sederhana berdasarkan volatilisasi pendingin dalam kondensator penyimpanan sejuk, supaya sejuk pendingin, dan kemudian masukkan pendingin ke dalam kotak atau membina peralatan pendingin untuk sejuk udara menurut penukar panas. Jenis sejuk ini mempunyai kelajuan pendinginan perlahan perbezaan suhu kondukti panas total besar dan perisian sistem kompleks, seperti membuat ais salmi dan penyimpanan sejuk dengan keperluan suhu konstan.

Pendingin tidak langsung adalah bahawa udara di gudang dipomp ke dalam peranti pendinginan udara oleh blower. udara diserap oleh paip penguap yang mengelilingi dalam peranti pendinginan kemudian dihantar ke gudang untuk pendinginan. Keuntungan pendinginan udara adalah pendinginan cepat, suhu seragam di gudang, dan boleh membawa gas berbahaya seperti oksid karbon keluar dari gudang semasa penyimpanan.

Bahan masak dan makanan yang disediakan dalam gudang beku-cepat mengandungi sejumlah lemak, protein dan lambat. Kewujudan bahan-bahan nutrisi ini akan membuat bentuk dan bakteria mendarab dan tumbuh dalam jumlah besar. Untuk melakukan pekerjaan yang baik dalam pengurusan higiene kawasan sejuk dan memastikan kualiti pendinginan makanan dan memasak bahan-bahan mentah, perlu melakukan penyesuaian higiene kawasan sejuk secara biasa.

Maklumat produk lain
 • Daniel FloresPemasangan kecil bekuHarga petikan berita

  Daniel FloresPemasangan kecil bekuHarga petikan berita

 • HavanaPemasangan kedai penyimpanan segar kecilApa yang diperlukan pemilihan untuk roda panduan

  HavanaPemasangan kedai penyimpanan segar kecilApa yang diperlukan pemilihan untuk roda panduan

 • Santiago de CubaPemasangan kerja penyimpanan sejukSpesifikasi Operasi

  Santiago de CubaPemasangan kerja penyimpanan sejukSpesifikasi Operasi

 • HolkinPemasangan kerja penyimpanan sejukFokus pada Pembangunan Antarabangsa

  HolkinPemasangan kerja penyimpanan sejukFokus pada Pembangunan Antarabangsa

 • Santa ClaraPemasangan kilang penyimpanan sejukApa jenis piawai adalah produksi berdasarkan

  Santa ClaraPemasangan kilang penyimpanan sejukApa jenis piawai adalah produksi berdasarkan

 • BayamoPemasangan makanan membekukan dengan cepat dan penyimpanan sejukWhat can be classified by cate

  BayamoPemasangan makanan membekukan dengan cepat dan penyimpanan sejukWhat can be classified by cate

 • Sean fugosPemasangan papan storan sejukAnalisi rating api

  Sean fugosPemasangan papan storan sejukAnalisi rating api

 • ManzanilloPemasangan pembuat storan sejukKemampuan mekanik semakin terkenal

  ManzanilloPemasangan pembuat storan sejukKemampuan mekanik semakin terkenal

 • segera:Peringatan: Maklumat LouisvilleConstruction and installation of cold storageApa yang dibuat dari memberi anda LouisvilleConstruction and installation of cold storageApa yang dibuat dari oleh syarikat kami, perkhidmatan LouisvilleConstruction and installation of cold storageApa yang dibuat dari dan maklumat lain. Sekiranya anda membeli produk LouisvilleConstruction and installation of cold storageApa yang dibuat dari, sila sahkan, buka akaun syarikat, dan tandatangani perjanjian LouisvilleConstruction and installation of cold storageApa yang dibuat dari. LouisvilleConstruction and installation of cold storageApa yang dibuat dari di atas adalah aktiviti perdagangan komersial. Maklumat yang dipaparkan di atas diberikan oleh penjual, dan keaslian, ketepatan dan kesahan kandungan adalah tanggungjawab penjual penerbitan. Perlu diketahui bahawa risiko dalam transaksi Internet adalah objektif. Kami berharap semua orang akan bekerjasama dengan itikad baik, kerjasama win-win, dan mengekalkan persekitaran rangkaian yang harmoni, mematuhi undang-undang dan murni. Sekiranya anda mendapat maklumat palsu di LouisvilleConstruction and installation of cold storageApa yang dibuat dari, atau maklumat itu melanggar hak undang-undang anda, kami akan bekerjasama secara aktif dan atasi dengan serius dan hapuskan maklumat tepat pada waktunya, Dengan ini nyatakan!