Privasi hak cipta

Privasi hak cipta

1. Hak cipta semua kandungan yang ditandai sebagai Rangkaian Maklumat Malaysia dimiliki oleh laman web ini. Sekiranya anda perlu memetik atau mencetak semula, anda hanya perlu menunjukkan sumber dan pautan ke teks asal. Sekiranya ia melibatkan pencetakan semula skala besar, sila tulis kepada kami dan dapatkan kebenaran.


2. Maklumat artikel, sumber perisian, kod sumber dan kandungan lain yang disediakan oleh laman web ini disediakan oleh pengarang, yang disarankan oleh netizen, dan dikompilasi dari Internet (sebahagian daripada surat kabar / isi media polos dihasilkan dari media koperasi rangkaian) , yang hanya untuk rujukan pembelajaran, seperti Pelanggaran hak cipta anda, sila hubungi kami, laman web ini akan diperbaiki dalam tiga hari bekerja.


3. Sekiranya laman web atau organisasi anda menggunakan semua sumber yang diperoleh dari laman web ini untuk kegunaan komersial, sila hubungi pemilik hak cipta untuk sumber lain kecuali sumber maklumat di laman web ini, yang perlu dirundingkan dengan laman web ini.


4. Rangkaian Maklumat Malaysia tidak menjamin ketepatan, keselamatan dan kelengkapan sumber, sila sahkan sendiri semasa proses membaca, memuat turun dan menggunakan, dan laman web ini tidak bertanggung jawab atas segala bentuk kerugian yang disebabkan oleh sumber di atas kepada anda atau laman web anda Atau terluka


5. Tanpa kebenaran Rangkaian Maklumat Malaysia, anda tidak boleh mencuri pautan atau mencuri sumber-sumber laman web ini; anda tidak boleh menyalin atau meniru laman web ini, dan anda tidak boleh membuat gambar cermin pada pelayan yang tidak berafiliasi dengan Rangkaian Maklumat Malaysia. Semua kandungan, kaedah teknikal dan perkhidmatan yang dikembangkan memiliki semua hak harta intelek, dan tidak ada yang boleh melanggar atau merosakkannya, atau menggunakannya tanpa izin.


6. Inti Internet adalah kebebasan dan perkongsian. Kami sangat berharap setiap tenaga positif yang berharga dapat disebarkan secara bebas di Internet dan dapat memberikan kekuatan untuk setiap laman web.