DalasDesign dan pemasangan penyimpanan sejukProses aplikasi

 • masa pelepasan:2021-12-13 13:50:48
 • Kata kunci:

 • Paparan halaman:582
 • Penerangan pantas:

  Dalas,Pendingin pemampatan biasanya digunakan. Ia terdiri terutama dari pemampat, kondensator, valv throttle dan paip penghapu

Kandungan artikel

Pendingin pemampatan biasanya digunakan. Ia terdiri terutama dari pemampat, kondensator, valv throttle dan paip penghapusan. Pipa penghapusan dipasang dalam gudang pendingin. Apabila penenang sejuk melewati paip penghapusan, ia secara langsung menyerap panas dalam gudang dan sejuk.

Apabila udara luar masuk ke dalam tubuh penyimpanan sejuk, ia tidak hanya akan meningkatkan konsumsi sejuk penyimpanan sejuk, tetapi juga membawa air ke dalam gudang. Kondensasi air akan membawa kepada struktur bangunan, terutama struktur izolasi panas, yang rosak oleh kebumian dan beku. Oleh itu, lapisan izolasi panas dan ketembutan basah patut ditetapkan untuk menjaga papan penyimpanan sejuk bangunan yang ketembutan kebumian dan ketembutan udara dan penyegelan yang baik.

DalasAfter the refrigeration system is installed, it shall be beautiful and color. Tiada ketinggian salib ketinggian saluran paip.

Secara rasional menyesuaikan penapis penyimpanan sejuk dan melumpuhkan pada masa: Secara umum, setiap [UNK] meningkat suhu penyimpanan sejuk penyimpanan sejuk boleh menyimpan tenaga dengan ~ . Oleh itu,DalasConstruction and installation of cold storage, pada premis untuk memenuhi proses pendinginan produk, bekalan cair boleh disesuaikan untuk meningkatkan suhu penapisan sebanyak mungkin.

Vicente MuliaPemasangan kotak elektrik unit: kotak elektrik unit akan dipasang dekat unit; Pemasangan menegak. Jika unit dipasang di atas gudang, jarak antara bawah kotak dan atas gudang mesti & amp; gt; mm; Kotak elektrik boleh ditetapkan pada dinding bangunan atau pada bingkai besi sudut.

Keperlawanan deformasi yang kuat, tidak mudah untuk retak lembut, stabil dan selamat. Material poliuretan mempunyai struktur porositas stabil dan pada dasarnya struktur pori tertutup. Ia tidak hanya mempunyai prestasi pengisihan panas yang baik, tetapi juga mempunyai resistensi beku-meluah yang baik dan prestasi penyorban bunyi. Dalam keadaan penggunaan dan penyelamatan biasa, umur perkhidmatan rata-rata struktur isolasi poliuretan bubur ketat boleh mencapai lebih dari tahun. During the service life of the structure it can reach the unit price of dry, while the unit price of insect, but heating will increase the cost and cooling cost will be greatly reduced.

Seharusnya terdapat piawai paip pembuangan yang baik di sekitar gudang, suhu tanah seharusnya rendah, seharusnya ada antar lapisan di bawah gudang sejuk, dan menjaga ventilasi semulajadi yang baik. Menjaga kekeringan adalah sangat penting untuk gudang sejuk. Selain itu, sebelum pembangunan penyimpanan sejuk, elektrik fasa volum relatif akan dibina mengikut kuasa output unit pendinginan. Jika penyimpanan sejuk adalah sejuk air-sejuk dan radiasi, saluran paip air tap akan dipanjang dan menara pendinginan FRP akan dibina.


DalasDesign dan pemasangan penyimpanan sejukProses aplikasiJika terdapat lebih banyak udara atau minyak bekas sejuk dalam penapis, kesan pemindahan panas akan dikurangkan: sekali lagi minyak bekas sejuk dipasang ke permukaan dalaman tabung pemindahan panas penapis, koeficien pemindahan panas akan dikurangkan. Sama seperti, jika terdapat lebih banyak udara dalam tabung pemindahan panas, kawasan pertukaran panas penapis akan dikurangkan, efisiensi pemindahan panas akan dikurangkan secara signifikan, dan kadar turun suhu gudang akan memperlambat.

Sistem kawalan elektronik besar-besaran gudang penyimpanan segar adalah komponen utama sistem pintar besar-besaran gudang segar-penyimpanan. Kawalan elektronik pintar mempunyai fungsi sejuk automatik, penyimpanan panas, berhenti, defrosting, lambat dan fungsi lain yang berkaitan. Mod kawalan elektronik yang dihumanizasikan menyimpan kerja rumit operasi manual. Mesin makanan laut besar-besaran gudang penyimpanan segar digunakan untuk pembuatan makanan laut dan sistem suhu lain. Prinsip adalah sama dengan yang pengkondisi udara. Komponen utama ialah tong titanium, fan, kondensator, kompressor, kawal suhu, melalui valv dan komponen lain. Seterusnya, jualan besar gudang segar diperkenalkan secara terperinci

Pendingin sederhana berdasarkan volatilisasi pendingin dalam kondensator penyimpanan sejuk, supaya sejuk pendingin, dan kemudian masukkan pendingin ke dalam kotak atau membina peralatan pendingin untuk sejuk udara menurut penukar panas. Jenis sejuk ini mempunyai kelajuan pendinginan perlahan, perbezaan suhu kondukti panas total besar dan perisian sistem kompleks, jadi ia hanya boleh digunakan di tempat yang kurang, seperti membuat ais salmi dan penyimpanan sejuk dengan keperluan suhu konstan.

peringkatPemasangan peralatan pendinginan. Sistem pendinginan penyimpanan sejuk termasuk penguap dan unit diluar penyimpanan sejuk. Semua peralatan akan dipasang sesuai dengan spesifikasi pembinaan, dan tindakan perlindungan yang sesuai akan diambil untuk peralatan yang dipasang.

Struktur penyimpanan sejuk kontemporari berada dalam trenden pembangunan penyimpanan sejuk bangunan yang telah dipabrik. Ia dibuat ke komponen yang telah dipabrik penyimpanan sejuk termasuk penghalang uap dan plat pengisihan panas untuk memastikan pemasangan di lokasi. Keuntungannya ialah pembangunan projek adalah selesa, cepat dan bergerak, tetapi kos projek adalah relatif tinggi.

Semasa pemasangan papan penyimpanan sejuk dalam penyimpanan sejuk,DalasRancangan dan pemasangan penyimpanan sejuk Anhui, kualiti pemasangan akan secara langsung mempengaruhi suhu penyimpanan sejuk. As an important structure used in the cold storage, the cold storage board should pay attention to the details of its installation, find out the problems that are easy to be ignored and avoid the wrong installation, which will affect the use of the cold storage or the whole installation process, so as to waste resources and increase the cost.


DalasDesign dan pemasangan penyimpanan sejukProses aplikasiHere we focus on polyurethane. Polyurethane adalah bahan papan penyimpanan sejuk yang ideal dalam teknik penyimpanan sejuk. prestasi ikatan atasnya membuat panel lumpur dan logam membentuk keseluruhan yang kuat, jadi tidak perlu bahan ikatan lain. Apabila poliuretan digunakan sebagai bahan untuk papan gudang teknik penyimpanan sejuk, putih keras poliuretan antara bahan panel gudang gudang boleh disembuhkan dan ditekan untuk membentuk papan gudang berbilang bentuk,DalasBerapa biaya untuk memasang penyimpanan sejuk kecil, kerana panel logam boleh menggulung bentuk gelombang berbeza, supaya keseluruhannya lebih kuat dan kapasiti pembawa lebih tinggi. Papan penuhi poliuretan boleh memenuhi keperluan kuat dan fizik dinding luar dan boleh digunakan dalam pelbagai projek penyimpanan sejuk. Secara teknikal ia boleh dan berkesan pada biaya. Pendingin Yuanbao percaya bahawa poliuretan adalah salah satu bahan penyimpanan sejuk baru dengan prospek pembangunan yang besar di masa depan. Bahan pengisihan panas dari rekayasa penyimpanan sejuk seharusnya tidak hanya mempunyai prestasi pengisihan panas yang baik, tetapi juga ekonomi, berlaku dan ramah dengan persekitaran. Untuk memastikan kemajuan lancar projek penyimpanan sejuk kita, kita tidak hanya perlu bertanya tentang bahan-bahan mentah penyimpanan sejuk, tetapi juga jenis penyimpanan sejuk. Plat penyimpanan sejuk biasa mengandungi jenis-jenis berikut, iaitu plat besi stainless steel, plat besi zinc warna, plat besi garam, dan mencapai jejak keselamatan makanan. Di Uni Eropah, semua ahli rantai bekalan makanan mempunyai tanggungjawab undang-undang untuk melaksanakan pengesan.

Setelah terdapat kemudahan dalam sistem penyimpanan atmosfer yang dikawal, ia akan mempengaruhi prestasi penyegelan plat penapisan dan valv keleluaran dan kursi valv, yang akan mempengaruhi kuasa pendinginan penyimpanan atmosfer yang dikawal.

Semasa produksi penyimpanan sejuk, penyimpanan sejuk akan menghasilkan panjang, lebar dan tebal tertentu mengikut keperluan pelbagai projek penyimpanan sejuk. Secara umum, plat penyimpanan sejuk tebal cm dipilih untuk penyimpanan sejuk suhu tinggi dan tengah. Keperluan untuk plat penyimpanan sejuk penyimpanan suhu rendah dan penyimpanan sejuk cepat akan lebih tinggi. Pemasangan penyimpanan sejuk profesional, pemasangan, pembinaan penyimpanan sejuk menyimpan buah dan penyimpanan sejuk perubatan memastik Perkhidmatan jaminan, kualiti jaminan, gunakan papan perpustakaan tebal cm atau cm. Apabila and a membayar projek penyimpanan sejuk, anda boleh membuat penyimpanan mengikut syarat khusus suhu penyimpanan sejuk anda. Jika anda tidak membuat penyimpanan untuk plat penyimpanan sejuk, anda perlu memperhatikan kepadatan plat penyimpanan sejuk dan kepadatan plat besi apabila membeli plat penyimpanan sejuk. Menurut peraturan densiti putih penyimpanan sejuk adalah per meter kubik

DalasPintu penyimpanan sejuk bergabung bermula sering atau tidak bermula untuk masa yang lama, atau tidak berhenti untuk masa yang lama, atau berhenti sebelum suhu penyimpanan mencapai.

Secara umum, dalam operasi sebenar sistem pendinginan, kerana keadaan suhu sentiasa berubah, hanya dengan bergantung pada operasi berhati-hati staf pengurusan penyimpanan sejuk dan menyesuaikan dengan tepat operasi peralatan pendinginan penyimpanan sejuk, boleh sistem pendinginan sentiasa berada dalam keadaan kerja yang ideal dan mencapai kesan penyimpanan tenaga.

Bagi unit sejuk air, turbiditi air sejuk akan sering, air sejuk akan sering diganti, dan sama ada sistem penyediaan air berjalan, mengeluarkan, mengeluarkan, bocor dan syarat lain wujud.

Maklumat produk lain
 • Daniel FloresPemasangan kecil bekuHarga petikan berita

  Daniel FloresPemasangan kecil bekuHarga petikan berita

 • HavanaPemasangan kedai penyimpanan segar kecilApa yang diperlukan pemilihan untuk roda panduan

  HavanaPemasangan kedai penyimpanan segar kecilApa yang diperlukan pemilihan untuk roda panduan

 • Santiago de CubaPemasangan kerja penyimpanan sejukSpesifikasi Operasi

  Santiago de CubaPemasangan kerja penyimpanan sejukSpesifikasi Operasi

 • HolkinPemasangan kerja penyimpanan sejukFokus pada Pembangunan Antarabangsa

  HolkinPemasangan kerja penyimpanan sejukFokus pada Pembangunan Antarabangsa

 • Santa ClaraPemasangan kilang penyimpanan sejukApa jenis piawai adalah produksi berdasarkan

  Santa ClaraPemasangan kilang penyimpanan sejukApa jenis piawai adalah produksi berdasarkan

 • BayamoPemasangan makanan membekukan dengan cepat dan penyimpanan sejukWhat can be classified by cate

  BayamoPemasangan makanan membekukan dengan cepat dan penyimpanan sejukWhat can be classified by cate

 • Sean fugosPemasangan papan storan sejukAnalisi rating api

  Sean fugosPemasangan papan storan sejukAnalisi rating api

 • ManzanilloPemasangan pembuat storan sejukKemampuan mekanik semakin terkenal

  ManzanilloPemasangan pembuat storan sejukKemampuan mekanik semakin terkenal

 • segera:Peringatan: Maklumat DalasDesign dan pemasangan penyimpanan sejukProses aplikasi memberi anda DalasDesign dan pemasangan penyimpanan sejukProses aplikasi oleh syarikat kami, perkhidmatan DalasDesign dan pemasangan penyimpanan sejukProses aplikasi dan maklumat lain. Sekiranya anda membeli produk DalasDesign dan pemasangan penyimpanan sejukProses aplikasi, sila sahkan, buka akaun syarikat, dan tandatangani perjanjian DalasDesign dan pemasangan penyimpanan sejukProses aplikasi. DalasDesign dan pemasangan penyimpanan sejukProses aplikasi di atas adalah aktiviti perdagangan komersial. Maklumat yang dipaparkan di atas diberikan oleh penjual, dan keaslian, ketepatan dan kesahan kandungan adalah tanggungjawab penjual penerbitan. Perlu diketahui bahawa risiko dalam transaksi Internet adalah objektif. Kami berharap semua orang akan bekerjasama dengan itikad baik, kerjasama win-win, dan mengekalkan persekitaran rangkaian yang harmoni, mematuhi undang-undang dan murni. Sekiranya anda mendapat maklumat palsu di DalasDesign dan pemasangan penyimpanan sejukProses aplikasi, atau maklumat itu melanggar hak undang-undang anda, kami akan bekerjasama secara aktif dan atasi dengan serius dan hapuskan maklumat tepat pada waktunya, Dengan ini nyatakan!